We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
 

Kiezen voor een Calvijnschool?

Je staat op het punt om te kiezen voor een nieuwe school. Om je te helpen hebben we deze site gemaakt. Calvijn is een scholengemeenschap met acht unieke scholen. In Rotterdam en Barendrecht is er altijd een Calvijnschool in de buurt. We bieden alle opleidingen aan, van vwo tot en met vmbo. We kijken regelmatig of je op de juiste plek zit en als het mogelijk is, laten we je naar een hoger niveau doorstromen. Veel succes met de keuze en we zien je graag terug op Calvijn!

Ontwikkelingen voortgezet onderwijs op Zuid

Mogelijk heb je in de media gelezen dat de schoolbesturen CVO, BOOR en LMC en de gemeente Rotterdam een plan hebben gemaakt om het onderwijsaanbod op Zuid aantrekkelijker te maken.

Wij kunnen ons voorstellen dat deze berichten vragen bij je oproepen, zeker nu je je wilt gaan aanmelden op een middelbare school. Lees hier de belangrijkste vragen én antwoorden.

Nieuwtjes