We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Nieuwe website online

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 8 september de nieuwe website online. Bij de nieuwe huisstijl, waarbij sommige vestigingen zelfs hun naam hebben aangepast, past ook een nieuwe website. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. Op deze manier willen wij de bezoekers nog beter van de juiste informatie voorzien.

De acht scholen van Calvijn hebben nu meer de mogelijkheid zichzelf te presenteren en hun profilering duidelijk naar voren te brengen. Daarnaast maakt de nieuwe opzet en menustructuur de site overzichtelijker. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Tevens is de nieuwe site geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

showcase-calvijn-medium.png

Het kan voorkomen dat de nieuwe website nog niet in alle gevallen werkt, het kan tot 24 uur duren voordat de website overal volledig bereikbaar is. In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, zodat we steeds vernieuwend blijven. Wij bedanken alle betrokken medewerkers en Bubblefish voor de ontwikkeling en prettige samenwerking bij het tot stand brengen van deze nieuwe site.