We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Alle Excellente scholen gefeliciteerd!

Wij feliciteren alle scholen die dit jaar Excellent geworden zijn! Juliana een Calvijnschool is al drie keer uitgeroepen tot Excellente school. In 2015 kregen zij het predicaat uitgereikt voor de periode 2015-2017.

De bijzondere wijze waarop Juliana met leerlingen uit Rotterdam-Zuid buitengewoon goede resultaten behaalt, het (t)huiswerkvrije onderwijs, de intensieve leerlingbegeleiding, de mooie examenresultaten en de goede sfeer binnen school zijn redenen geweest om het predicaat toe te kennen aan Juliana. Het predicaat werd in 2015 voor het eerst voor meerdere jaren uitgereikt.

Excellente scholen een voorbeeld en inspiratiebron
Met het uitreiken van het predicaat Excellente School willen de Inspectie van het Onderwijs en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap scholen die uitblinken de erkenning en waardering geven die ze verdienen. Excellente scholen brengen onderwijskwaliteit én de toekomst van leerlingen een grote stap verder. Deze scholen zijn een voorbeeld en inspiratiebron voor andere scholen.