We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Jaarlijkse kerstviering weer groot succes

‘A La Nanita Nana’ was het lied waarmee het Calvijnkoor op maandagavond 18 december de jaarlijkse kerstviering opende. Ook dit jaar hebben weer veel medewerkers en leerlingen ervoor gezorgd dat de viering een groot succes was. De viering wordt ieder jaar georganiseerd door en voor alle leerlingen, ouders, personeelsleden en belangstellenden die bij een van de Calvijnscholen betrokken zijn.

Het thema ‘licht’ werd op diverse manieren uitgedragen, onder andere door leerlingen van Juliana die antwoord gaven op de vraag ‘Wat betekent licht voor mij’, door het Kerstverhaal van de heer Flier en door het gebed voor de wereld door twee leerlingen van Zuidermavo. Het leerlingenkoor van Groene Hart droeg dit jaar bij met het toepasselijke lied ‘Carry the light’, twee leerlingen van het Zuider Gymnasium speelden op de viool en de leerlingen van Focus Beroepsacademie zorgden na afloop voor de catering.

De collecte voor stichting Caritatea heeft € 750,- opgeleverd. Mevrouw van den Ouden, docente van het Zuider Gymnasium en tevens betrokken bij de stichting, lichtte toe waar de stichting zich voor inzet en wat er met de opbrengst van de collecte wordt gedaan. De kerstviering werd afgesloten met het inmiddels traditionele slotlied ‘Ere zij God’.

Bekijk hieronder een aantal foto's van de viering.