We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Uitnodiging voor de jaarlijkse kerstviering in de Laurenskerk

De jaarlijkse kerstviering in de Rotterdamse Laurenskerk vindt dit jaar plaats op maandagavond 18 december om 20.00 uur. Het thema van de kerstviering is 'Licht'. Er is veel muziek; het koor van (oud-)medewerkers en ouders onder leiding van Wil Kania en het leerlingenkoor van Groene Hart onder leiding van Marijana Kolenda zullen kerstliederen ten gehore brengen.

Veel leerlingen zullen op verschillende manieren hun medewerking verlenen aan de kerstviering. Er wordt de laatste hand gelegd aan de programmering voor deze avond. We kunnen dus nog niet alles vertellen, maar weten wel dat het een heel verrassende
avond zal worden met muziek, verhalen en licht.

De catering wordt wederom verzorgd door leerlingen van Focus Beroepsacademie. Het zijn allemaal ingrediënten voor een prachtige viering en een mooi samenzijn!

Iedereen is van harte welkom!

De Laurenskerk opent haar deuren om 19.45 uur. De kerk is gemakkelijk te
bereiken vanaf metrostation Beurs en metro- en N.S.-station Blaak.