We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Calvijnscholen pakken ook dit jaar ‘goud’

De Calvijnscholen voldoen ook in 2018 aan de voorschriften van de gezonde schoolkantines. De scholen hebben hiervoor een gouden Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum ontvangen. De Kantinescan, een online tool van het Voedingscentrum, heeft bewezen dat de kantines voldoen aan de Richtlijnen Gezondere Kantines.

Op Calvijn werken we structureel aan een Gezonde Kantine en om aan de richtlijnen te blijven voldoen, brengen wij ieder jaar het aanbod van de kantines in kaart met de Kantinescan en wordt de uitkomst hiervan aan de directies van de scholen gerapporteerd.

De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum. Het doel is een gezonder voedingsaanbod op vo- en mbo-scholen. Voor meer informatie: www.voedingscentrum.nl/gezondeschoolkantine.

Lees meer op www.calvijn.nl/gezonde-kantine