We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Chat met Calvijn

Om je te helpen met je keuze voor een nieuwe school, staat er een extra service op onze website, namelijk een pagina speciaal voor groep 8 leerlingen. Je vindt er belangrijke documenten en met de keuzehulp kun je zien welke Calvijnschool bij je past. Heel handig! Toch kan het zo zijn dat je nog vragen hebt. Speciaal daarvoor hebben we drie chatavonden gepland, waar je je vragen aan ons kunt stellen.

Je kunt met ons chatten op dinsdag 9 januari, woensdag 24 januari of woensdag 7 maart tussen 19.00 en 21.00 uur. Minimaal drie medewerkers van onze scholengemeenschap zijn tijdens de chatavonden bereikbaar.