We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Het Calvijn kerstkoor is op zoek naar jou!

Het is pas oktober, maar toch zijn wij al begonnen met de voorbereidingen voor de kerstviering in december. Het Calvijn kerstkoor bijvoorbeeld, zal na de herfstvakantie weer starten met repeteren. Als je van zingen houdt en je altijd al eens in een koor mee hebt willen zingen, dan is dit je kans! Je kunt je vanaf nu aanmelden om aan het koor deel te nemen.

Het Calvijn kerstkoor bestaat al vele jaren en is op zoek naar nieuwe deelnemers om op maandagavond 17 december een aantal liederen te zingen tijdens de jaarlijkse kerstviering in de Laurenskerk. De kerstviering van Calvijn is inmiddels een echte traditie geworden en wordt zowel door leerlingen, ouders en (oud-)medewerkers met veel plezier bijgewoond.

Meld je vandaag nog aan!

Het koor is op zoek naar medewerkers, leerlingen, collega’s en anderen die het koor willen komen versterken. Draag jij Calvijn een warm hart toe, kun je zingen en heb je zin om gezamenlijk liederen in te studeren die in de Laurenskerk ten gehore worden gebracht? Meld je dan aan door een mail te sturen naar w.m.h.kania@calvijn.nl. Alle stemmen zijn welkom en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je krijgt de teksten en melodieën met jouw stempartij via de e-mail toegestuurd om te kunnen oefenen.

Wanneer repeteren we?

We repeteren ongeveer 6 dinsdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine van het Vreewijk Lyceum (Grift 30 te Rotterdam) onder leiding van Wil Kania, docent muziek. De eerste repetitieavond is dinsdag 30 oktober.

Je bent van harte welkom!