We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Juliana één van de vijf beste scholen van Nederland

RTL Nieuws onderzocht middelbare scholen in heel Nederland en kwam tot de conclusie dat Calvijn Juliana één van de vijf beste scholen van Nederland is! ‘De vijf scholen zijn uitzonderlijk goed, weinig zittenblijvers, hoge cijfers, en leerlingen zitten in vergelijking met hun basisschooladvies ook op een hoog niveau’, aldus RTL Nieuws.

Dit vinden wij een fantastische prestatie en het bevestigt onze overtuiging dat het onderwijs op Calvijnscholen van uitstekende kwaliteit is! Lees het artikel hier: https://www.rtlnieuws.nl/buurtfacts/onderwijs/de-vijf-beste-scholen-van-nederland