We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Meet & Match Calvijn!

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving in het onderwijs? Kom dan op donderdag 19 april om 19.30 uur naar onze Meet & Match! Calvijn heeft de ambitie om goed en aantrekkelijk onderwijs in de regio Rotterdam aan te bieden en haar leerlingen te laten groeien tot zelfbewuste volwassenen die een bijdrage leveren aan de samenleving. Bij ons gaan kwalitatief goed onderwijs voor leerlingen en een uitdagend werkklimaat voor medewerkers hand in hand.

Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs en wil jij je net als onze leerlingen ontwikkelen, dan ben je bij ons van harte welkom. Op jou wacht een gevarieerde werkomgeving waar je – samen met collega’s– het verschil voor onze leerlingen maakt en waar we oog hebben voor jouw ambitie en talenten. Jij doet ertoe!

Waar en wanneer?

Op 19 april a.s. kun je kennismaken met de acht Calvijnscholen en wat wij jou als medewerker te bieden hebben. Wil je meer weten over het enige zelfstandige Gymnasium in Rotterdam-Zuid? Onze havenhavo? Of over de Business School? Spreekt tweetalig onderwijs jou aan? Of wil je weten wat onze Excellente School nu eigenlijk excellent maakt? Daarnaast vertellen wij je hoe we jou als nieuwe medewerker van Calvijn zullen ontvangen, krijg je informatie over het coachingstraject voor alle nieuwe docenten en hoor je welke carrièremogelijkheden er zijn.

Je kunt uiteraard informatie krijgen over onze vacatures voor zowel docenten als directieleden, maar ook docenten die een vak geven waarvoor wij momenteel geen vacature hebben uitstaan, worden van harte uitgenodigd om te komen.

De Meet & Match vindt plaats op:
Vreewijk Lyceum
Grift 30
3075 SB te Rotterdam

Het programma

19.30 uur: Welkom en presentatie over werken bij CSG Calvijn

19.45 uur: Speeddate
Je krijgt gedurende 15 minuten telkens enkele minuten de tijd om iemand van een van de Calvijnscholen te spreken en te ontdekken of de specifieke school bij jouw interesses past. We wisselen vier keer van gesprekspartner.

20.00 - 21.00 uur: Scholenmarkt en netwerken met een hapje en een drankje.
Maak tijdens de scholenmarkt nader kennis met de Calvijnscholen. De scholen hebben allen hun eigen plek ingericht en ontvangen geïnteresseerden die meer willen weten.

Aanmelden

Wil jij op een informele manier kennismaken met Calvijn, meld je aan voor de Meet & Match via info@calvijn.nl.