We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Meet & Match met Calvijn

Als docent voel je je thuis bij Calvijn. Kom naar onze Meet & Match en ervaar het zelf!

Ben je een enthousiaste docent en op zoek naar een inspirerende baan in het onderwijs? En wil je dat op een school waar je je thuis voelt door o.a. collegialiteit, een goede sfeer en een uitdagend werkklimaat? Kom dan naar onze Meet & Match op donderdag 28 maart en maak kennis met de Calvijnscholen!

Waar en wanneer voel je je thuis?

De Meet & Match vindt plaats op donderdag 28 maart van 19.00 tot 21.00 uur op Calvijn Business School, Roerdomplaan 42, 3084 NM te Rotterdam.

Tijdens de Meet & Match kun je in een huiselijke sfeer kennismaken met de Calvijnscholen. Je komt te weten wat wij jou als nieuwe collega te bieden hebben en hoe we je als in een warm bad zullen ontvangen, je krijgt informatie over het coachingstraject voor alle nieuwe docenten en je hoort welke carrièremogelijkheden er zijn. Er zijn docenten aanwezig die recent bij Calvijn gestart zijn die hun ervaringen graag met jou willen delen en je kunt kennismaken met de directieleden van de Calvijnscholen.

Vacatures

Je krijgt tijdens de Meet & Match uiteraard informatie over onze openstaande vacatures. Op dit moment zijn de scholen nog niet rond met de formatie voor volgend schooljaar. In de komende periode wordt dat geleidelijk aan duidelijker en ontstaan er naast de al openstaande vacatures mogelijk nog andere vacatures. We adviseren je daarom onze vacatures goed te blijven volgen en worden docenten die een vak geven waarvoor wij momenteel geen vacature hebben uitstaan ook van harte uitgenodigd om langs te komen.

Het programma

19.00 uur: Welkom en presentatie over werken bij CSG Calvijn

19.15 uur: Speeddate
Je krijgt tijdens de speeddate telkens enkele minuten de tijd om iemand van een van de Calvijnscholen te spreken en te ontdekken of de specifieke school bij jou past.

19.45 - 21.00 uur: Scholenmarkt en netwerken met een hapje en een drankje
Maak tijdens de scholenmarkt op een informele manier nader kennis met ons. Schuif aan op de bank of aan de tafel bij onze collega’s en ontdek wat we jou te bieden hebben.

Aanmelden

Wil jij je thuis voelen op je werk en op een informele manier kennismaken met Calvijn en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor de Meet & Match via info@calvijn.nl.

Wat zoeken onze leerlingen in een docent?