We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Stage lopen

CSG Calvijn stimuleert jongeren om voor een baan in het onderwijs te kiezen. Het onderwijs is een manier om van betekenis te zijn voor jongeren in een dynamische werkomgeving.  

Met de Hogeschool Rotterdam, het ICLON (Universiteit van Leiden) en de Technische Universiteit Delft (TUD) en ander vo-scholen werken we samen in de Opleidingsschool Rotterdam (OSR). Studenten die willen werken in het voortgezet onderwijs kunnen, onder de met de OSR afgesproken voorwaarden, met voorrang stagelopen op een Calvijnschool.   

De stage-aanvragen voor de Calvijnscholen coördineert dhr. G.J. Roelevink (Jan). Hij is te bereiken via g.j.roelevink@calvijn.nl