We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kom bij Calvijn werken!

Regelmatig verwelkomt Calvijn nieuwe collega’s. Daar zijn we blij mee. Zij dragen, net als de collega's die al langer bij ons zijn, bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onze organisatie.

Calvijnscholen maken hun vacatures bekend via dagbladen en vakbladen, wervingsites, LinkedIn en onze eigen website.

Het eerste gesprek 

Een selectiecommissie stuurt alle sollicitanten een bevestiging van ontvangst en neemt de sollicitaties door. Hierna ontvangt de sollicitant een afwijzing of een uitnodiging voor een gesprek. Soms houden we ook sollicitanten in portefeuille.

De tweede ronde 

Het gesprek tussen de sollicitant en de school gaat voornamelijk over competenties. Na een positief eerste gesprek volgt een tweede ronde. Die bestaat uit het verzorgen van een proefles, gevolgd door nog een een gesprek. Voor andere functies dan die van docent kan voorafgaand aan het tweede gesprek, ook een assessment plaatsvinden.

Het besluit 

Daarna maakt de sollicitatiecommissie de balans op en delen we het besluit mee aan de kandidaten. Als de keus op jou gevallen is, volgt een afrondingsgesprek met P&O. Tijdens het afrondingsgesprek bespreekt P&O de arbeidsvoorwaarden en secundaire regelingen.

Hierna ontvang je de arbeidsovereenkomst en je Calvijn-welkomstpakket.

Open sollicitaties

We krijgen veel open sollicitaties. Die bekijken we niet allemaal, dat doen we wel voor de vakken wiskunde, natuurkunde, Duits, Engels, scheikunde, Nederlands, aardrijkskunde en economie en voor de functie van teamleider.